Üdvözöllek a blogon!
Bármilyen észrevételed, kérdésed van, jelezd nekem.
Megteheted email-ben (kapcsolat), vagy itt a blogon (megjegyzés).
Több mint száz hasznos dolgot tettem fel az oldalra, ha nem találsz valamit, írd be a keresés ebben a blogban mezőbe balra.

Hasznos böngészést kívánok!

I'm looking for a job in a garden centre in Western Europe or in the USA which sells cactuses and other succulents.

2011. december 1., csütörtök

Hogyan lepjünk meg másokat Aloe-val!

Mindenki volt már úgy, hogy nem tudta eldönteni, mivel lepje meg szeretteit. Gondolkodik hetek óta, mit vegyen, mit mondjon. Egy névnap, vagy születésnap és felborul a gondolatvilágunk, minek is örülne, mit szeretne. Kedves olvasó férfi társaim, itt a nagy pillanat. Vegyetek Aloe verát ajándékba. Nem csak azért, mert ezt árulom, azért is, mert gondoljatok bele….
Milyen praktikus ajándék! A vágott virág elhervad, a nem évelő cserepes nem hajt ki, az ékszert elviszik otthonról, elhagyják, ellopják, a ruha elkopik, az autóval csak gond van. Az Aloe verát nem viszik magukkal, nem lehet elhagyni. 
Jó helyen, 10-12 évet kibír, viszont szaporodik és amellett, hogy impozáns külsejével a lakást díszíti, még hasznos dolgokra is képes. Gyógyít sebeket, hegeket, csípéseket, horzsolásokat, még ehető is. 
Igen, ráncokat is eltüntet!!! No persze, nem mintha szükség lenne erre, mert hát az általam ismert kedvesnek az előbb említett dolog nincs az arcán, de esetleg, ha csak egy pici, nagyon kis picurka ráncocska van, akkor azt az Aloe vera elsimítja. Köszönöm mindenki figyelmét! Az írásnak a valósághoz semmi köze, csupán fantázia, ha azonban találtok benne életszerű dolgokat, esetleg magatokra ismertek, az csak a véletlen műve! Eszembe jutott még valami, a Haworthia cymbiformis is nagyon kedves ajándék!!! :)

Nincsenek megjegyzések: